Badminton Vereniging Almere

Persmoment AviAir Almere

Op vrijdag 9 september 2016 houdt de Badminton Vereniging Almere van 18.00 tot 19.00 uur een persmoment in Sporthal Raggers, waarbij de spelers en de begeleiding van AviAir Almere, het eerste team van de Badminton Vereniging Almere, zich voorstellen aan de media.

Voor de media is er de gelegenheid om vragen te stellen aan de spelers en begeleiding van AviAir Almere, dat zoals u weet voor het dertiende achtereenvolgende seizoen uitkomt in de eredivisie badminton en de afgelopen zes seizoenen de play-offs haalde om het landskampioenschap en zelfs tweemaal de finale.

Ook in het komend seizoen 2016/2017 wil AviAir Almere minimaal de play-offs halen in de Carlton Eredivisie.

Victor

Daarnaast is er de gelegenheid om kennis te maken met de vertegenwoordigers van de hoofdsponsor AviAir en de co-sponsors SCB Vastgoed, Beround en Hajé. Aanwezig is ook materiaalsponsor Victor.

Naast de pers zijn vanzelfsprekend ook de leden welkom om kennis te maken met het team AviAir Almere voor het seizoen 2016/2017. Wellicht ook een heel leuk moment voor onze jeugdspelers om de toppers van AviAir Almere te ontmoeten en hun persoonlijk te vragen of ze weer voor het kampioenschap gaan in het nieuwe seizoen!

Raggers

Reageer op dit bericht (“Persmoment AviAir Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)