Badminton Vereniging Almere

Van de voorzitter

De vakanties zitten er bijna op en het nieuwe seizoen 2016/2017 staat voor de deur. Een seizoen waar veel BVA-ers reikhalzend naar uitkijken en dat kan ik mij goed voorstellen. En in het nieuwe seizoen starten we ook met badminiton voor de allerkleinsten van vier tot zeven jaar op de woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur. We zullen er één dezer dagen uitgebreid op terugkomen op onze site.

In de komende twee weken zullen we ook een persmoment inlassen om ons eerste team te presenteren en tevens de nieuwe sponsors van team 1. Het wachten is nog even op de nieuwe shirtjes en dan kunnen we het persmoment vaststellen.

In de komende week zullen ook de spelers en speelsters van de 20 jeugdteams op de website worden vermeld. Zoals ik al schreef in mijn columns van juni en juli, hoogstwaarschijnlijk het laatste seizoen dat de jeugdteams uit zullen komen in de BNL-competitie met de onvolledige poules waar wel de volle mep voor moet worden betaald qua competitiebijdrage. Dat heeft BNL-voorzitter Clemens Wortel in het gesprek van 29 juni nog eens herhaald.

Wij hebben de zaak voorgelegd aan de Rijdende Rechter en die vindt het een interessant onderwerp. Maar de vraag is nu of BNL het aandurft om mee te werken aan het programma. We zijn zeer benieuwd hoe het bestuur van BNL zal reageren op het verzoek van de Rijdende Rechter. Zodra het ons bekend is, hoort u dat onmiddellijk van ons.

Op de al eerder genoemde bespreking met Clemens Wortel hebben we een aantal onderwerpen besproken. We zijn weer bijna twee maanden verder, maar we wachten nog op de antwoorden. Coulant als we zijn, wachten we nog even af, want we zitten nog volop in de vakantieperiode, maar veel langer moet ook dit weer niet gaan duren.

Inzake de Bowlshal heeft de gemeente haar besluit over het hergebruik in overleg met de BSAO/SSF over de zomervakantie heen getild. We gaan er vanuit dat de zaak in september 2016, ik zet het jaar er maar even bij gezien onze ervaringen van de afgelopen ruin 2,5 jaar, wordt beklonken.

De BVA-ploeg heeft tijdens de Jeugdspelen in Rendsburg haar visitekaartje afgegeven met het behalen van vele ereplaatsen. Altijd leuk en goed werk van de chef de mission Stephan Melein, die niemand naar huis heeft gestuurd, en de trainers Gita Djajawasito en Joost van Gelder.

Schreef ik net al iets over onze 20 jeugdteams, onze vereniging brengt ook 20 seniorenteams op de been. Elf teams spelen in de bondscompetitie en negen teams in de regiocompetitie!

Graag breng ik nog even in herinnering dat we het afgelopen seizoen zes gesponsorde jeugdteams hebben gehad, te weten:

Het zou leuk zijn ook het komend seizoen weer een aantal gesponsorde jeugdteams te hebben en als u informatie wilt, stuur mij een mail voorzitter@bvalmere.nl of bel mij even 06-23302922. Twee jeugdsponsors hebben zich trouwens al aangemeld, te weten Cuntapay Badminton Academie en B-Sec doet opnieuw mee. Ouders, laat wat van u horen!

Schoonmaakonderneming Raggers, de naamgever van ons Sportcomplex, is de afgelopen weken druk doende geweest met de grote zomerschoonmaak en Raggers heeft voortreffelijk werk geleverd. Alles ziet er weer spic en span uit. En om in badmintontermen te blijven, de medewerkers van Raggers verdienen een pluim.

Ik wens u namens het bestuur een heerlijk badmintonseizoen en maak er wat moois van.

Henk Staats

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Peter van Soest op 18-08-2016 om 20:42 uur

    Ik mis het vaste sluitstuk: een anekdote over de kleinkinderen.

  2. Henk Staats op 18-08-2016 om 22:30 uur

    Beste Peter,

    De verklaring is eenvoudig. We zijn vanwege de vakantie een paar weken kleinkinderloos. Dus ook geen prietpraat van onze nazaten.

Reageer op dit bericht (“Van de voorzitter ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)