Badminton Vereniging Almere

Eerste competitiewedstrijden zijn gespeeld

Het competitieseizoen 2016-2017 is gestart! Nadat AviAir Almere en VICTOR Almere 2 en 3 al vorig weekend hun eerste wedstrijden speelden, konden nu alle overige competitieteams eindelijk aan de slag. Na een relatief korte voorbereiding van 3 weken trainen gingen alle teams vol aan de bak, en werden er al flink wat overwinningen geboekt!

Zaterdagavond was de aftrap van het nieuwe competitieseizoen in onze eigen Sporthal Raggers. De wedstrijdcommissie heeft weer een drukke zomer gehad met het inplannen van alle thuiswedstrijden, zaalindelingen en schema voor de bardiensten. Enkele commissieleden waren zaterdagavond ook aanwezig om te zien of alles in goede orde verliep. Toen ze zagen dat het goed was, kon er genoten worden van een biertje aan de bar.

Aan het begin van het seizoen moeten veel spelers toch even wennen aan een hoger niveau of het feit dat je nu seniorencompetitie speelt en niet meer bij de jeugd. In totaal heeft onze vereniging dit seizoen 11 teams uitkomend in de landelijke Bondscompetitie en nog eens 9 in de regiocompetitie Noord-Holland.

Door het vertrek van diverse spelers, hebben zich weer nieuwe spelers aangemeld om uit te komen voor onze vereniging. Zo konden we Jeffrey de Jonker weer terug verwelkomen, en hij heeft ook zijn vriendin Nadie Vastenhout enthousiast gemaakt om competitie te spelen bij BV Almere. Daarnaast zijn Madouc Linders, Cera Samuels, Rosalie Teuben, Aram Mahmoud, Daan Veraart en Ferry Voortman nieuwe spelers binnen de vereniging.

Alle uitslagen van de eerste speelronde staan online:
Bondscompetitie:
http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/club.aspx?id=F3D92F47-1C69-41C6-AB09-AEDDEAABDA57&club=39
Regiocompetitie:
http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/club.aspx?id=477462DD-7D18-4EE5-821F-7D650B82F70A&club=1

Hierbij doen we ook een oproep aan de creatieve leden binnen de teams, schrijf een leuk wedstrijdverslagje voor op de website en/of Facebook. Het liefste met een leuke (team)foto erbij! Het hoeven geen lange en uitgebreide verslagen te zijn, maar leuke en bondige stukjes. Wees creatief!! De verslagen kunnen via de website ingestuurd worden, of per e-mail naar webmaster@bvalmere.nl en arjan.rodenburg@bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“Eerste competitiewedstrijden zijn gespeeld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)