Badminton Vereniging Almere

Oefenwedstrijden jeugd teams zondag 11 september

Met de vakantie laat dit jaar staat de competitie al hel snel weer voor de deur. Vandaar dat komende zondag vanaf 13:30 uur de zaal beschikbaar is voor alle jeugdteams om een complete, onderlinge oefenwedstrijd te spelen.

Vanaf 13:00 uur is de zaal al open en deze zal geopend blijven tot de laatste wedstrijd gespeeld is. Er zijn zelfs twee team die deze ochtend al hun eerste, naar voren gehaalde, wedstrijd spelen in en tegen Gaasperdam. Maar de meeste teams beginnen pas het weekeinde erop. Daarom is dit een mooie gelegenheid om te kijken hoe je er (als team) voor staat en dat mee te nemen in de training.

We hopen dat alle competitiespelers in grote getale aanwezig zijn en dat de teams compleet aan de start zullen verschijnen. De wedstrijden spelen we onderling en het doel is om iedereen als het even kan drie partijen (single, mixed, dubbels) te laten spelen.

Wil je meer weten, vraag het je trainers. Graag tot ziens dus komende zondag om 13:30 uur.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Roskam op 10-09-2016 om 20:41 uur

    Marco geeft aan dat de 2 dames uit zijn team aangegeven hebben niet te komen en dat hij dat dan ook niet hoeft te doen ?
    Klopt dit of wordt er dan een alternatief elftal samengesteld?.

Reageer op dit bericht (“Oefenwedstrijden jeugd teams zondag 11 september ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)