Badminton Vereniging Almere

Verslag oefenwedstrijd bij BV Gaasperdam

Op zaterdag 10 september was het dan zover. Een aantal teams was uitgenodigd door BV Gaasperdam om daar een oefenwedstrijd te komen spelen tegen hun en Martinus Amstelveen. Vanuit BV Almere waren teams 6, 7, 10, 12, 14 en 16 uitgenodigd. Dit was al gebeurd in de zomervakantie, zodat iedereen die datum vrij kon houden. Organisator aan de kant van Gaasperdam/Martinus Amstelveen was Korneel Duyvesteyn en aan de kant van onze vereniging heeft Suzanne Mulkens de organisatie op zich genomen.

Ondanks de vroege vaststelling van de datum, waren er een paar probleempjes aan de kant van Gaasperdam/Martinus, en ook eentje aan de kant van BVA. Team 16 was slechts met één heer aanwezig.... Met wat kunst en vliegwerk heeft Dominique Webbers uit de jeugd haar opwachting gemaakt bij de senioren. Team 14 was met vier heren aanwezig en Mathijs Janz was bereid gevonden om samen met Niels team 16 te vertegenwoordigen. Priscilla Holthuis en Diede Odijk hebben ook nog een paar wedstrijdjes gespeeld voor dit team, zodat we waardige tegenstanders waren en alle wedstrijden hebben kunnen spelen.

De bijdrage per team bedroeg € 25,- en daar kregen we de shuttles voor en ook nog een drankje achteraf in de altijd gezellige kantine van Hans en Annie.

Er werden over en weer partijen gewonnen en hier en daar moesten spelers wennen aan elkaar en het niveau. Team 7, waar ik zelf in speelde, wist alle partijen te winnen, maar gemakkelijk ging het niet altijd. Achteraf hebben we nog een aantal mixen gespeeld voor de lol, ook tegen andere tegenstanders. Rico Klaassen Bos van Hoorn was invaller in team 6. Hartstikke leuk dat Rico ook een keer voor BVA wilde uitkomen!

Frank Webbers heeft gedurende de avond foto's geschoten. Deze zijn te bekijken op onze fotopagina.

Tegen een uur of 1 besloten we weer naar huis te rijden, na een aantal drankjes en hapjes gegeten en gedronken te hebben met de tegenstanders. Het was super gezellig en iedereen was enthousiast. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Korneel, bedankt voor de uitnodiging!

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 20-09-2016 om 19:46 uur

    Een leuk initiatief. Zouden meer verenigingen moeten doen.

  2. Krijn op 26-09-2016 om 19:52 uur

    Alle foto's staan op http://www.bvalmere.nl/fotogalerij/2016-2017/oefenwedstrijd-bv-gaasperdam

  3. Arjan op 26-09-2016 om 19:54 uur

    Super! Thanks Krijn :-)

Reageer op dit bericht (“Verslag oefenwedstrijd bij BV Gaasperdam ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)