Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-2 tegen TFS Barendrecht-2

Zaterdagavond 29 oktober 2016 speelt Victor Almere-2 om 19.00 uur in Sporthal Raggers tegen TFS Barendrecht-2. Victor Almere-2 staat met 35 punten uit zes wedstrijden op de tweede plaats in de eerste divisie afdeling 1.

Raggers

Koploper in de eerste divisie is BC Smashing uit Wijchen en dat team heeft precies één punt meer dan de Almeerders. De tegenstander van zaterdagavond TFS Barendrecht heeft 27 punten en neemt daarmede plaats vijf in op de ranglijst. Willen de Almeerders mee blijven draaien in de top van de eerste divisie, dan zal er gewonnen moeten worden van de Barendrechters.

Victor

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-2 tegen TFS Barendrecht-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)