Badminton Vereniging Almere

Beide Victor teams winnen en blijven koploper

Victor Almere-2 en Victor Almere-3 hebben afgelopen zondag goede zaken gedaan door te winnen en aan kop te blijven in de eerste divisie afdeling 1 en de afdeling 2. De technische staf is uitermate tevreden met deze resultaten, dat spreekt vanzelf.

Victor

Victor Almere-2 speelde zondagmiddag n Amsterdam tegen het op de laatste plaats bivakerende Slotermeer. Het werd 6-2 voor de Almeerders die de medetitelkandidaat Smashing-1 wel een punt dichterbij zagen komen, want de club uit Wijchen won met 7-1 van Amersfoort-3.

Komende zondagmiddag 18 december om 13.30 uur speelt Victor Almere-2 tegen Amersfoort-3 thuis in Sporthal Raggers. Smashing speelt dan thuis tegen het Groningse Amor.

Victor Almere-3 speelde zondagmiddag 11 december thuis in Sporthal Raggers tegen Amersfoort en de Almeerders wonnen met 5-3 van de concurrent Amersfoort-2. Van Zijderveld is nu de naaste belager van Victor Almere-3 want de Amstelveners wonnen met 8-0 van Trilan en hebben nu 60 punten. Victor Almere-3 heeft 63 punten.

Zaterdagavond 17 december speelt Victor Almere-3 uit tegen Smashing-2 en dat wordt een heel belangrijke wedstrijd. Van Zijderveld speelt thuis tegen laagvlieger BC Shot.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Beide Victor teams winnen en blijven koploper ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)