Badminton Vereniging Almere

Frame Factory sponsort Badminton Vereniging Almere

Onze vereniging is er bijzonder trots op dat een gerespecteerd bedrijf als Frame Factory als sponsor gaat optreden voor onze vereniging! Frame Factory is groot in staalframebouw en speelt in op de trend naar meer industrieel ontwerpen en bouwen. FrameFactory stelt zich nader aan u voor.

Bouwen in Nederland is onderhevig aan grote veranderingen.

Er zijn voldoende redenen om aan te nemen dat de huidige manier van traditioneel bouwen de komende jaren zal veranderen. De trend naar meer industrieel ontwerpen en bouwen is reeds vele jaren geleden ingezet.
Anders dan in Australië, Nieuw Zeeland, Scandinavië, Engeland en Oost-Europa is Staalframebouw in Nederland nog redelijk onbekend. Dat heeft vooral te maken met onze bouwtraditie, niet met de kwaliteiten van het Staalframe systeem.

Bij Staalframebouw bestaat de draagconstructie uit vloer-, wand- en dakelementen die zijn opgebouwd uit koudgevormde, verzinkte staalprofielen, welke in de fabriek al als elementen worden geprefabriceerd. Hierdoor wordt de bouwtijd aanzienlijk verkort. Dit resulteert onder andere in minder kosten, waardoor de bouwmethodiek financieel aantrekkelijk is. Maar ook in minder handelingen, minder transportbewegingen en daardoor tot minder CO2-uitstoot.

Door de maatvastheid en toepassing van krimpvrije materialen kunnen de bouwkundige aansluitingen (knooppunten) naadloos gerealiseerd worden. Dit is belangrijk voor de lucht- en kierdichting van de woning ter voorkoming van ongecontroleerde tocht en warmteverlies tussen binnen en buiten.

Daarnaast heeft Staalframebouw de voordelige eigenschap dat er tussen de stalen profielen geïsoleerd kan worden waardoor er minder ruimteverlies is bij toepassing van hogere isolatienormen.

Door de hoge sterkte van staal is het bouwsysteem geliefd bij architecten vanwege de hoge mate van ontwerpvrijheid. Zo kunnen er prachtige moderne woningen met grote vrije overspanningen en overstekken ontworpen worden.

Frame

Daarnaast is staal natuurlijk 100% recyclebaar, anorganisch, rot niet, splijt niet, krimpt niet en trekt niet krom. Staal is ongevoelig voor schimmelvorming. Staal heeft een laag eigen gewicht. Staal is kortom een prachtige product om mee te bouwen.

Frame Factory BV is de leverancier van Staalframe in de Benelux.

Op onze website vindt u uitgebreide informatie de nieuwe manier van efficiënter bouwen. Ga naar FrameFactory.nl of klik op het logo van FrameFactory.

SLIMMER BOUWEN-----SNELLER BOUWEN-----BETER BOUWEN

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. conny cashoek op 07-01-2017 om 20:04 uur

    Welkom binnen de sponsorfamilie van onze mooie vereniging en veel succes gewenst met jullie bedrijf.

  2. Geert op 07-01-2017 om 22:46 uur

    Fijn u als sponsor te kunnen begroeten. Welkom!

Reageer op dit bericht (“Frame Factory sponsort Badminton Vereniging Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)