Badminton Vereniging Almere

Het wordt zondag 15 januari AviAir Almere tegen FZ Forza Amersfoort

Op zondag 15 januari 2017 om 13.30 uur wordt de inhaalwedstrijd van AviAir Almere gespeeld tegen FZ Forza Amersfoort. De wedstrijd stond oorspronkelijk gepland op zaterdagavond 7 januari 2017 in Amersfoort, maar werd als gevolg van de slechte weersomstandigheden afgelast. De uitwedstrijd is nu een thuiswedstrijd geworden voor AviAir Almere.

AviAir

Het is een belangrijke wedstrijd voor triple A dat op de tweede plaats staat in de kampioenspoule van de Carlton Eredivisie. De stand is als volgt

Victor
DKC 5 - 26 punten
AviAir Almere 4 - 22 punten
BC Duinwijck 5 - 22 punten
Van Zundert Velo 4 - 21 punten
FZ Forza Amersfoort 4 - 12 punten
Haje

AviAir staat weliswaar vier punten achter op koploper DKC, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. Er is dus van alles mogelijk in de kampioenspoule, temeer daar AviAir op 21 januari thuis speelt tegen DKC en op 22 januari uit speelt tegen Van Zundert Velo. Op 28 januari staat de laatste wedstrijd op het programma en dat wordt nu uit tegen FZ Forza Amersfoort in Amersfoort.

De nummer één in de eindstand plaatst zich rechtstreeks voor de finale in Den Bosch, de nummers twee en drie spelen twee play-offwedstrijden om de andere finaleplaats.

De andere wedstrijden van dit weekend zijn

FZ Forza Amersfoort - Van Zundert Velo
DKC - Duinwijck

De spelers en de begeleiders van AviAir Almere roepen de supporters op toch vooral in de komende wedstrijden AviAir Almere te ondersteunen, want AviAir wacht een loodzwaar programma.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Het wordt zondag 15 januari AviAir Almere tegen FZ Forza Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)