Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-3 lijdt gevoelige nederlaag

Als gevolg van een gevoelige nederlaag tegen Van Zijderveld-2, is Victor Almere-3 koploper af in de eerste divisie afdeling 2. De Almeerders gingen kopje onder in Amstelveen tegen Van Zijderveld-2 met 6-2.

Victor

De Amstelveners zijn nu de nieuwe koploper met 78 punten uit 15 wedstrijden en Victor Almere-3 volgt met 74 punten. Komend weekend spelen de Almeerders thuis tegen hekkensluiter Shot-1 en Van Zijderveld-2 treft Van Zundert Velo-2. De kansen op een kampioenschap voor Victor Almere-3 zijn nog niet verkeken, maar er zal flink aangetrokken moeten worden.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-3 lijdt gevoelige nederlaag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)