Badminton Vereniging Almere

Woensdagochtend 4 januari 2017 starten we weer

Woensdagochtend 4 januari 2017 starten we weer met het badmintonnen overdag. Het badmintonnen op de woensdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur is een groot succes met iedere keer zo'n 40 tot 50 deelnemers die zich uitermate vermaken. En dat vermaken zet zich voort aan de bar met onze onovertroffen barman Martij Lange!

Wist u trouwens dat er deelnemers zijn die helemaal uit Utrecht, Hilversum Apeldoorn enz, komen om bij ons te komen spelen! Dat zegt toch wel iets over de wijze waarop het woensdagochtendbadminton wordt ervaren.

En ook de saunaliefhebbers komen aan hun trekken, want het gebruik van de sauna is gratis.
Geïnteresseerd? Kom langs en ervaar het zelf!

Reageer op dit bericht (“Woensdagochtend 4 januari 2017 starten we weer ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)