Badminton Vereniging Almere

Zaterdag 28 januari; met de benen op tafel

Graag willen we vrijwilligers, leden of ouders van leden uitnodigen om samen met het bestuur op zaterdagochtend 28 januari a.s. van 10.00 tot 12.00 uur van gedachten te wisselen over twee belangrijke aspecten binnen onze vereniging, te weten gastvrijheid en social media.

We denken namelijk dat we binnen de vereniging hierin een aantal zaken kunnen veranderen en verbeteren en zijn heel benieuwd naar jullie ideeën en wensen hierover. Een aantal bestuursleden zijn naar infobijeenkomsten van BNL geweest waaruit goede suggesties zijn voortgekomen.

We zijn benieuwd naar jullie mening en tips en hopen jullie op zaterdagmorgen 28 januari te verwelkomen. Mocht je interesse hebben stuur dan even een mail naar de secretaris te weten: conny.cashoek@bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“Zaterdag 28 januari; met de benen op tafel ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)