Badminton Vereniging Almere

Georgy van Soerland genomineerd voor Best European Senior Player of the Year

De top prestaties van onze eigen Georgy van Soerland-Trouerbach hebben haar de nominatie opgeleverd voor 'Best European Senior Player of the Year'. Een meer dan terechte nominatie! Wij roepen dan ook iedereen op een stem op Georgy uit te brengen!

De prestaties van Georgy van Soerland-Trouerbach mogen er zijn; ze mag zichzelf zowel Europees als Wereldkampioen noemen! Maar of dat nog niet genoeg is heeft ze ook de nodige titels gehaald bij andere aansprekende toernooien zoals de All England. Daarnaast is ze nog steeds van grote waarde in onze eigen Triple A; AviAir Almere!

Stemmen kan via de website van Badminton Europe middels deze link en kan tot 23 februari 2017.

Reageer op dit bericht (“Georgy van Soerland genomineerd voor Best European Senior Player of the Year ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)