Badminton Vereniging Almere

Team 17 speelt kampioenentoernooi

Team 17 is dit seizoen kampioen geworden in de 3e klasse, afdeling 4, van de regiocompetitie Noord-Holland. Met een flinke voorsprong eindigden zij voor Wijk aan Zee 1 en BV Amsterdam 5. Door dit kampioenschap, kwalificeerde team 17 zich direct voor het kampioenentoernooi. Tijdens dit toernooi spelen alle kampioenen uit de verschillende afdelingen in de 3e klasse tegen elkaar. De winnaar mag zich 3e klasse kampioen Noord-Holland noemen.

Op zaterdag 18 februari om 10:00 spelen Andrew, Arjen, Sander, Maaike, Megan en Andrea hun wedstrijd tegen BV Amsterdam 6.
Er wordt een best-of-5 gespeeld; waarbij een herendubbel, damesdubbel, herenenkel, damesenkel en gemengd dubbel worden gespeeld. De winnaar van deze wedstrijd speelt in de volgende ronde om 13:00 tegen BV Huizen '96 5. De verliezer ligt helaas al uit het toernooi.

Het kampioenentoernooi wordt georganiseerd in ons eigen Sportcomplex Raggers. Dus bent u in de buurt, kom dan team 17 aanmoedigen naar de overwinning en hopelijk het kampioenschap in de 3e klasse Noord-Holland.

Reageer op dit bericht (“Team 17 speelt kampioenentoernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)