Badminton Vereniging Almere

Komend weekend; werkzaamheden A1 Amsterdam - Amersfoort afgesloten

Deelnemers aan de Trofea Junior Master Almere dienen rekening te houden met werkzaamheden aan de A1 bij knooppunt Muiderberg. Door deze wegwerkzaamheden is komend weekend de A1 vanuit Amsterdan richting Amersfoort volledig afgesloten tussen de knooppunten Diemen en Muiderberg! De omleiding gaat via Utrecht (A9-A2-A12-A27) en geeft een extra reistijd van minimaal 30/45 minuten. Bij grote drukte kan de extra reistijd oplopen tot een uur.

Meer informatie over de werkzaamheden en de omleiding is te vinden op de website van Rijkswaterstaat

Reageer op dit bericht (“Komend weekend; werkzaamheden A1 Amsterdam - Amersfoort afgesloten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)