Badminton Vereniging Almere

Paul Tiebout sponsor van de recreantencommissie

Paul Tiebout, recreant bij onze vereniging, is sponsor geworden van de Recreantencommissie. Paul doneert een bedrag en geeft daarnaast bij twee toernooien (het open mix-toernooi en het eindeseizoenstoernooi) een waardecheque van €100,-- weg, waarmee maximaal zes personen een weekend buiten het hoogseizoen kunnen boeken.

Bij Paul in Niedersfeld is een mooi 6-persoons appartement in het Sauerland (Duitsland), op slechts 10 minuten rijden van Winterberg. Op slechts 3 ½ uur rijden vanuit Almere. Ideaal om ’s winters een weekendje te skiën (er zijn 34 afdalingen, waarvan 28 besneeuwd, 14 pistes zijn ’s avonds verlicht en het skiseizoen loopt van 1-12 tot 31-3). En de rest van het jaar kun je er prachtig wandelen, mountainbiken of zwemmen/waterskiën op de Hillebachsee (op loopafstand van het appartement).

Kijk voor meer informatie op https://www.bijpaulinniedersfeld.nl/

Geen bestandsnaam opgegeven

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Arjan op 26-04-2017 om 19:24 uur

    Leuk Paul! Mooie deal

  2. John op 27-04-2017 om 10:36 uur

    Mooie actie van je paul

  3. Henk Staats op 27-04-2017 om 10:49 uur

    Een voorbeeld voor een ieder!

Reageer op dit bericht (“Paul Tiebout sponsor van de recreantencommissie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)