Badminton Vereniging Almere

Ilse Vaessen ziet uit naar 2017/2018

Het afgelopen seizoen keerde Ilse Vaessen terug naar Almere en zij deed van zich spreken in de vrouwendubbel en het gemengd dubbel. Zij bracht veel ervaring mee en dat kon AviAir Almere heel goed gebruiken.

Ilse Vaessen

Bijzonder spijtig was dat Ilse als gevolg van een zware griep en aansluitend een knieblessure de laatste wedstrijden niet kon brengen wat ze zelf graag wilde. De technische staf is uitermate content dat Ilse ook in het komend seizoen van de partij is, want de ervaring van Ilse is onontbeerlijk!

Het bestuur wenst de technische staf en Ilse heel veel succes in het seizoen 2017/2018.

AviAir

Reageer op dit bericht (“Ilse Vaessen ziet uit naar 2017/2018 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)