Badminton Vereniging Almere

Verslag Clubkampioenschappen Jeugd

De clubkampioenschappen zijn weer voorbij twee weekenden vol "bloed, zweet en tranen".

De laatste jaren worden clubkampioenschappen van BV Almere tijdens twee weekenden gespeeld. Het eerste weekend de enkelspelen voor de jeugd en het tweede weekend word er door de verschillende groepen door elkaar gespeeld. Dit omdat de vereniging de integratie tussen recreanten wedstrijdspelers en jeugd juist wil bevorderen. Het is elk jaar erg leuk om te zien dat op de ene baan de dames van Avi Air Almere elkaar staan af te matten en daarnaast de jongste jeugd strijd om de overwinning.

Op zaterdag werd er gespeeld tot een uur of acht waarna men een stukje vlees op de barbecue kon leggen. Een mix van spelers, ouders, broertjes en zusjes genoten van een lekker stukje vlees. Na de barbecue begon het Hawaii feest. DJ Martijn was weer van de partij en die zweepte de aanwezigen op tot zeer grote hoogte. De oudere jeugd heeft zich zeer goed vermaakt tussen de volwassenen.

Na een korte nachtrust stond menigeen om 9:00 uur weer op baan. De temperatuur buiten en in Sporthal Raggers liep inmiddels gestaag op naar tropische waarden. Er werden weer spannende wedstrijden gespeeld. Bijvoorbeeld de enkel partij tussen Noah Haase en Andrew van den Hof of de mix partij tussen de broers Odijk met Sam en Anke. Al met al weer een zeer geslaagde clubkampioenschappen waarbij gezelligheid voorop stond.

Alle winnaars gefeliciteerd en aan alle deelnemers bedankt dat jullie meededen.

Voor een overzicht van alle winnaars zie www.toernooi.nl
De foto's genomen door onze huis fotograaf Danny komen zo spoedig mogelijk online.

Verder nog een bedankje aan alle vrijwilligers die meegeholpen hebben aan het toernooi.
Het was weer top en zonder jullie zou het niet kunnen.
Tot volgend jaar.

De jeugdcommissie.

Raggers

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 21-06-2017 om 13:37 uur

    Fantastisch om de allerkleinsten te zien spelen.

Reageer op dit bericht (“Verslag Clubkampioenschappen Jeugd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)