Badminton Vereniging Almere

Youth Games Lancaster 2017 – dag 5 & 6

Op maandag stonden de gemengd dubbels en de eindceremonie op het programma. Uiteindelijk zijn wij als badminton Almere geëindigd met 11 gouden, 8 zilveren en 8 bronzen medailles gehaald als spelers. De coach heeft ook 2 gouden medailles binnengesleept. Dit betekent dat de eindstand op 29 medailles staat. Een topprestatie van de badmintondelegatie uit Almere.

Van dag 5 is een filmpje gemaakt. Dag 6 was de terugreis. Ik vond het niet de moeite waard om hier een filmpje van te maken.
Filmpje dag 5 https://youtu.be/x49eqAX7V6M

De prijswinnaars van dag 5, gemengd dubbel guest event

Goud Robin M & Rachel
Zilver Blue & Diede
Brons Denzell & Sophie en Mijntje & Daniel

Gemengd dubbel

Goud Robin V & Diede
Zilver Denzell & Mijntje
Brons Robin M & Chloe

Youth Games Almere 2018

In 2018 zullen de Youth Games in Almere plaatsvinden. De spelen zullen plaatsvinden van maandag 23 juli t/m donderdag 26 juli, waarbij de aankomst van de spelers op zondag 22 juli is en het vertrek op vrijdag 27 juli. Dit is de eerste week van de schoolvakantie.

Voor wie?

Als je woonachtig bent in Almere of speelt bij BV Almere en daarnaast geboren bent in 2002, 2003 en 2004, dan mag je meedoen! Je kunt je vanaf nu al aanmelden en/of vragen stellen via de mail. Een belangrijk element bij de Youth Games is dat de gasten worden ondergebracht in een gastgezin. Iedereen die meedoet is verplicht om als gastgezin op te treden. Hartstikke leuk dus! Van een gastgezin wordt primair verwacht dat het onderdak biedt en daarnaast zorgt voor het eten.

Stel je bent al te oud en/of zelfs al volwassen, maar het lijkt je leuk om een rol te spelen binnen de Youth Games, dan hoor ik dat ook graag via de mail! Alle hulp is volgend jaar namelijk van harte welkom.

Volgend jaar zal er nog een specifieker stuk op de website komen met een deadline voor inschrijvingen en informatie vanuit de SPA en dergelijke, maar voor nu is het fijn als je het alvast in je agenda zet.

Voor vragen en aanmelden, mail naar Joostvgelder@hotmail.nl

Alle spelers van Almere en hun medailles

Denzell van Soerland
Goud: 2
Zilver: 2
Brons: 1

Diede Odijk
Goud: 3
Zilver: 2

Mijntje Holstege
Goud: 1
Zilver: 3
Brons: 1

Robin Verschoor
Goud: 1
Zilver: 1
Brons: 1

Chloë Amelo
Goud: 1
Brons: 3

Robin Mesman
Goud: 3
Brons: 2

Fijne vakantie en als laatst wil ik iedereen die ons gevolgd heeft bedanken en ook een hele fijne vakantie wensen!

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 26-07-2017 om 09:28 uur

  Complimenten voor de leuke stukjes Joost. Zou leuk zijn om te vernemen hoe de deelnemers het gevonden hebben, die met dozen vol met eremetaal zijn thuis gekomen. Allen gefeliciteerd!

 2. Stephan op 26-07-2017 om 12:29 uur

  Eindelijk tijd om de filmpjes te bekijken. Ziet er goed uit en uiteraard wil ik iedereen feliciteren met de gewonnen medailles! Ik heb van jullie genoten!

 3. Arjan op 26-07-2017 om 12:59 uur

  Gefeliciteerd met jullie prijzen!! Mooie prestaties

 4. Erik Staats op 28-07-2017 om 08:33 uur

  Jullie hebben de Gemeente maar ook de vereniging zeer goed vertegenwoordigd met deze medaille regen! Van harte allemaal.

Reageer op dit bericht (“Youth Games Lancaster 2017 – dag 5 & 6 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)