Badminton Vereniging Almere

Almere J18 - Treffers J6

Hier is een eerste verslag van een jeugdteam die zondag hun eerste competitie wedstrijd speelde. Dit team speelt in de nieuwe competitie opzet voor teams met drie spelers.

Een nieuw competitieseizoen met een gewijzigde opzet. Het jeugdteam J18 met 3 jonge spelers -alle 3 jongens- met een gemiddelde leeftijd van 9 jaar begon vol goede moed aan de wedstrijd.
Voor alle 3 van hen is het de eerste keer dat zij competitie spelen dus erg onervaren. Helaas kregen zij een team met iets meer ervaring tegenover zich in de vorm van BV de Treffers J6.
Een team met 3 wat oudere spelers -alle 3 meisjes- met competitieervaring. De eerste dubbel van Ameesh/Dylan begon gelijk op, maar uiteindelijk won de Treffers deze.
Vervolgens kwam de enkel van Quinlen die er een 3-setter uit wist te slepen maar helaas ook aan het kortste eind trok. Daarna kwam de enkel van Ameesh die het helaas ook niet wist te bolwerken tegen de Treffers en zo kwam de stand op 0-3.
De jongens waren echter nog volop strijdlustig en lieten dat zien in de dubbel Quinlen/Dylan. Helaas werd deze ook verloren. 0-4.
Dylan liet vervolgens zien dat zij zich echt niet gewonnen gaven en gaf flink partij en wist ook een 3-setter tot stand te brengen maar helaas geen winst.
De laatste dubbel van Ameesh/Quinlen kon tenslotte geen verandering brengen in de verliesreeks en de wedstrijd eindigde in een 0-6 nederlaag.
Desondanks waren de jongens niet teleurgesteld en keken terug op een wedstrijd waarin zij goed hun best hadden gedaan en hun eerste wedstrijdervaring hadden gekregen.

Reageer op dit bericht (“Almere J18 - Treffers J6 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)