Badminton Vereniging Almere

AviAir Almere thuis tegen Kembit Roosterse

Zaterdag 16 september 2017 speelt AviAir Almere thuis om 19.00 uur in Sporthal Raggers tegen het Limburgse Kembit Roosterse. AviAir won tijdens de kick-off met 7-1 van BC Smashing en Kembit Roosterse verloor van het Haagse DKC met 6-2.

AviAir

Kembit Roosterse deed het overigens bepaald niet slecht tegen DKC en er had misschien nog wel meer ingezeten voor Kembit Roosterse. AviAir Almere dient dus gewaarschuwd te zijn tegen de Limburgers, die de laatste jaren sowieso goed voor de dag komen in de eredivisie. Het zal bepaald geen eenvoudige wedstrijd worden voor de Almeerders.

victor

De andere wedstrijden op de zaterdagavond zijn

BC Amersfoort - BC Smashing
BC DKC - TFS Barendrecht
Le Credit Sportif - BV Van Zijderveld
BC Duinwijck - BC Victoria
Beround

Ook in de eerste fase van de competitie is het van groot belang om zoveel mogelijk punten te vergaren. Immers op basis van de stand na de eerste fase, worden aan de teams bonuspunten toebedeeld. Deze bonuspunten gaan mee naar de tweede fase van de competitie, waarbij de bovenste vijf teams verder spelen in de kampioenspoule en de vijf laagst geëindigde teams spelen in de handhavingspoule.

AviAir Almere kan de steun van de supporters heel goed gebruiken, want zoals al eerder gezegd, Kembit Roosterse is zonder meer een sterke tegenstander.

Dus tot ziens zaterdagavond 16 september 2017 om 19.00 uur in Sporthal Raggers!

Raggers

De wedstrijd dient volgens BNL stipt om 19.00 uur te beginnen. Dat betekent dat de line up om 18.50 uur plaatsvindt.

Reageer op dit bericht (“AviAir Almere thuis tegen Kembit Roosterse ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)