Badminton Vereniging Almere

Kantinedienst Senioren en Jeugd teams ingedeeld

Een kleine puzzel en een nauwkeurig werkje dat elk jaar toch weer gedaan moet worden; de indeling van de kantinedienst voor competitie spelende teams. Ieder team dient in principe twee kantinediensten per jaar te draaien en dit kan tijdens een competitie ochtend/middag/avond zijn, maar ook tijdens een toernooi gehouden in Raggers Sporthal worden teams ingezet om een kantinedienst te draaien.

Wanneer en hoe laat je team een kantinedienst dient in te vullen kan je terug vinden op je team pagina op de BVA website.
Lukt het niet om op de genoemde datum/tijd een dienst te draaien, dan dient de persoon en/of team zelf voor vervanging te regelen.

Heb je als team geen twee diensten, dan kan tijdens het seizoen je team gevraagd worden om ander vrijwilligers werk te doen. Het kan nog voorkomen dat nog niet geplande activiteiten in de Sporthal plaatsvinden waar bijvoorbeeld ook mensen achter de bar nodig zijn.

Mocht er een kantinedienst van je team vervallen of verplaatst moeten worden, dan zullen wij dit via je teamcaptain bekend maken.

Reageer op dit bericht (“Kantinedienst Senioren en Jeugd teams ingedeeld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)