Badminton Vereniging Almere

Woensdagochtendbadminton weer vanaf 6 september 2017

Het woensdagochtend badmintonnen is de afgelopen seizoenen een groot succes. De opkomst op de woensdagochtend schommelt zo rond de 45 personen met uitschieters van zelfs boven de 50 deelnemers. Vanaf woensdag 6 september is het nieuwe seizoen begonnen voor het BadmintonOverdag en kunnen de liefhebbers weer terecht van 09.00 tot 12.00 uur in Sporthal Raggers aan de Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk.

Zoals u weet is het badmintonnen op de woensdagochtend voor de leden volkomen gratis. De niet-leden betalen een bijdrage van € 5,-- per keer en kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de sauna!

Het succes van het woensdagochtendbadminton komt wellicht voort uit het feit dat er iedere woensdagochtend sprake is van een gemêleerd gezelschap, zowel qua spelniveau als leeftijd. En wat de leeftijd betreft, u bent nooit te oud om te badmintonnen en dat blijkt uit het feit dat er ook zestigers en zeventigers nog met veel enthousiasme badmintonnen!

We vinden op de woensdagochtend ook veel oud-wedstrijdspelers die graag onderling partijen spelen, maar er is een nog veel grotere groep deelnemers die in twee groepen van 9.00 tot 9.45 uur en van 9.45 tot 10.30 uur worden getraind en daarna onderling partijen gaan spelen. Kortom, vrijheid blijheid op de woensdagochtend, alles mag, niets hoeft!

Het vermelden waard is voorts het feit dat zeker een vijftiental woensdagochtendspelers van ver buiten de stadsgrenzen van Almere komt en de weg naar Sporthal Raggers hebben gevonden!

Als u het deze zomer al zo leuk vond om te badmintonnen op het strand of op de camping, is het badmintonnen overdag een uitgelezen gelegenheid om sportief bezig te zijn. Bewegen is een must! Bovendien erg gezellig en altijd handig om op een plezierige manier de nodige calorieën te verbranden.

In de kantine kunt u onder het genot van een kopje thee of koffie nog eens napraten over uw speltechnische vorderingen of het partijtje dat u zojuist hebt gespeeld. En ook mogen we de wekelijkse cabaretvoorstellingen van onze barman Martijn Lange niet vergeten!

En onthoud één ding,

Je stopt niet met spelen omdat je oud wordt. Je wordt oud omdat je stopt met spelen!

Voor een ieder die mij de afgelopen weken heeft gebeld met de vraag `wanneer beginnen we weer´, we beginnen dus weer op woensdag 6 september 2017.

Informatie over het BadmintonOverdag, Henk Staats 06-23302922

Reageer op dit bericht (“Woensdagochtendbadminton weer vanaf 6 september 2017 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)