Badminton Vereniging Almere

Team 9 speelt gelijk tegen Gaasperdam Martinus

Zaterdagavond vertrokken de heren en dames afzonderlijk om 18.00 uur richting de sporthal Gaasperdam. Bij de afslag A9 stonden wij (de damesauto) achter de heren bij het stoplicht. Zwaaiend en al viel het de jongens niet op dat we daar ook stonden. Waarschijnlijk waren de heren al erg gefocust op de wedstrijd. Hadden we de heren maar gevolgd, want wij reden uiteraard weer verkeerd. Gelukkig vonden we al snel de juiste route naar de sporthal ;-).

De tegenstanders kwamen wat laat binnen, en na een half uur wachten in de kantine konden we dan eindelijk aan de dubbels beginnen. We hebben allemaal niet briljant gespeeld, maar toch hebben Marit en Ingrid een puntje binnengesleept; Tussenstand 1-1.

De singles konden op 2 banen gespeeld worden. Diede had voor het eerst dit seizoen een beetje tegenstand in haar single tegen Jessica Leembruggen. Met lange rally’s was het een mooie pot om naar te kijken en won ze uiteindelijk in 2 sets. Go Diede!

Ook Arjan had ook een spannende partij in zijn single tegen Youssef Airoude. De eerste set begon Arjan direct goed en werd vrij simpel binnengehaald. De 2e set ging gelijk op, maar Arjan blesseerde zich aan zijn enkel, waardoor hij niet meer voluit kon gaan. Uiteindelijk trok hij aan het kortste eind in de derde set.

Marit speelde haar single tegelijkertijd tegen Asmara de Vries. Ook hier waren er veel lange rally’s en werd het spannend op het einde van de 2e set. Bijna hard Marit er nog een 3e set uit gesleept, maar helaas won Asmara in 2 sets alsnog de partij;

Met een achterstand van 4-2 gingen we de mixen in. Arjan kon gelukkig nog verder spelen. Samen met Diede werd via een derde set de mix binnengehaald; Tussenstand werd 4-3.
Jos en Ingrid mochten aan de bak in hun mix, en na diverse mooie rally’s pakte zij de mix in 2 sets waardoor de eindstand 4-4 werd. De mixen gaan dit jaar nog erg goed tot nu toe, 7 van de 8 gewonnen.

Het viel op dat de tegenstander een groot aandeel had in de afname van Chocomel in de kantine. Na een snel hapje en drankje besloten de heren nog een lekker biertje in de eigen sporthal te drinken. De meiden reden nog even door de McDrive voor een verdiende snack. Nu is het tijd voor 2 weekenden rusten en dan staat de volgende wedstrijd tegen hekkensluiter BC US op het programma.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Jos K. op 09-10-2017 om 10:57 uur

  Fijn dat jullie nog enigszins "actieve" foto's van mij hebben gevonden en dat er niets over mijn single gezegd wordt;)

 2. Arjan op 09-10-2017 om 11:07 uur

  Je wordt gespaard :9~

 3. Stephan op 09-10-2017 om 13:47 uur

  @Jos; je hebt de nieuwsgierigheid gewekt maar na het bekijken van de uitslagen op https://www.toernooi.nl/sport/teammatch.aspx?id=45C4F6AC-3EF7-4403-9FF1-24506A2991B8&match=1744
  lijkt het mij dat je team je inderdaad gespaard heeft :9~

 4. Jos K. op 09-10-2017 om 14:15 uur

  Transparantie is belangrijk! :)

Reageer op dit bericht (“Team 9 speelt gelijk tegen Gaasperdam Martinus ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)