Badminton Vereniging Almere

Verslag dubbelweekend Victor Almere-3

Vorig weekend (7 en 8 oktober) hadden wij, Victor Almere 3, een dubbelweekend gedraaid. Dennis Koppen was in het buitenland voor een toernooi en Deborah was helaas geblesseerd, waardoor we nog maar met z’n vieren waren. Dat betekende dat iedereen drie partijen moest spelen.

Op zaterdag moesten we tegen Amersfoort. Beide dubbels werden gewonnen en daarna ook alle enkels, een 6-0 tussenstand dus. Zouden we er 8-0 van kunnen maken? Nee, helaas waren beide mixen te sterk voor ons. De eindstand was 6-2.

Op zondag had iedereen wel een beetje spierpijn of was stijf. Na een goede warming-up konden we er weer tegen aan. Maar na een tactische opstelling van Van Zijderveld, wisten we dat het lastig zou worden. De heren hadden gisteren heel goed gedubbeld maar vandaag zat het er niet meer in. De damesdubbel werd wel gewonnen. De enkels voelde zwaar aan in onze benen en vele kwamen bijna niet vooruit. Maar na hard werken werden 2 van de 4 partijen gewonnen. Tussenstand 3-3. Nu alleen nog de mixen, zouden we het beter doen dan gisteren? Ja, er werd dit keer wel een mix gewonnen. De eindstand kwam uit op 4-4.

Nu hebben we lekker twee weken vrij en daarna gaan we weer knallen tegen Ulft!!

Reageer op dit bericht (“Verslag dubbelweekend Victor Almere-3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)