Badminton Vereniging Almere

Victorteams winnen eerste wedstrijd van dubbelweekend.

Victor Almere-2 won zaterdagavond 7 oktober thuis in Sporthal Raggers met de mooie cijfers van 6-2 van het Groningse Amor. Zonder meer een spannende wedstrijd, waarin de Almeerders twee singles aan de Groningers moest laten. Zondagmiddag kan Victor-2 de borst nat maken want dan komt de koploper de Hoornse-1 op bezoek in Sporthal Raggers. Een topwedstrijd in de eerste divisie afdeling 1 en zeer de moeite waard om te komen kijken.

victor

Victor Almere-3 won zaterdagavond ook thuis van Amersfoort met eveneens 6-2 en is nu medekoploper in de eerste divisie afdeling 2 met Barendrecht en Van Zijderveld. De drie teams hebben 25 punten uit vijf wedstrijden.
Zondagmiddag gaat Victor-3 op bezoek bij Van Zijderveld dus ook dat is een topwedstrijd.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Victorteams winnen eerste wedstrijd van dubbelweekend. ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)