Badminton Vereniging Almere

BVA J8 verliest helaas ook de 5de wedstrijd

Hier is het verslag van de J8 tegen BAN j2 vsan afgelopen zondag 5 November. De J8 heeft een zware poule getroffen met zeer sterke tegenstanders. Maar daarom hebben we ondanks het verlies toch de moeite genomen om een verslag te schrijven.

In de mooie nieuwe sporthal in de Amersfoortse VInex wijk Vathorst trad ons team op volle sterkte aan, nadat week ervoor 2 spelers afwezig waren. Ryan deed het naar zijn afwezigheid van vorige week nog rustig aan en speelde maar een wedstrijd, het heren dubbel. Er werd voor het eerst en laatst dit seizoen op zondagmiddag gespeeld.

Ryan en Adrian beten de spits af in de heren dubbel ondanks dat ze in beide games met een voorsprong begonnen werd de wedstrijd helaas in twee games verloren met 14-21 en 12-21.
In het damesdubbel betraden Nienke en Daphne het strijdtoneel. De eerste game ging nipt verloren met 19-21, er werden er veel foutjes gemaakt door de teams. Door onze dames wat meer dan de tegenstander. In de tweede game ging het minder goed en helaas werd er dan ook verloren met 12-21.

Sander speelde de 1e heren enkel en ging in het begin nog redelijk gelijk mee tot 6 tegen 8. Daarna liep zijn tegenstander snel uit via 6 tegen 14 en 8 tegen 17 naar 8 tegen 21. In de 2e game gaf Sander iets beter partij maar verloor hij uiteindelijk via 5 tegen 11 met 14 tegen 21.

In de 2e heren enkel nam Ardian het op tegen de 2e heer van BAN J2. Ardian verkocht zijn huid duur. Via tussenstanden van 5 tegen 5 en 16 tegen 17 moest hij uiteindelijk toch het onderspit delven met 18 tegen 21. De 2e game verliep iets minder en na een 12 tegen 13 tussenstand was het toch weer BAN J2 die de overwinning behaalde en wel met 15 tegen 21.

Daphne speelde de 1e vrouwen enkel maar was helaas geen partij voor haar tegenstandster, Via 6 tegen 21 in de 1e game en 2 tegen 21 in de 2e game was het gauw afgelopen.

Nienke nam de 2e vrouwen enkel voor haar rekening. In de 1e game liep het tot 6 tegen 6 nog gelijk op, maar daarna was het afgelopen. Via 6 tegen 11 en 6 tegen 16 eindigde de 1e game in 8 tegen 21 voor BAN J2. In de 2e game gaf Nienke veel beter partij en kwam ze zelfs op 17 tegen 17, maar toen was het toch gedaan met de weerstand van Nienke en was het toch weer BAN J2 die met 17 tegen 21 won.

Sander en Daphne gaven in de 1e mix dubbel redelijk partij maar met 13 tegen 21 in de 1e game en 15 tegen 21 in de 2e game kwam BVA J8 toch weer tekort helaas.

Aan Ardian en Nienke dan de opdracht om de eer voor de J8 te redden. Maar ook Ardian en Nienke konden geen potten meer breken en via 12 tegen 21 in de 1e game en 15 tegen 21 in de laatste game werd ook deze laatste partij door de J8 verloren.

Volgende week op de vertrouwde zondagmorgen om 9.30 uur thuis de laatste wedstrijd uit de 1e helft van de competitie tegen t Slot uit Zeist. Verwachting: niet al te hoog. De J8 staat na 5 wedstrijden dik onderaan met zelfs geen één enkele punt.

Noot van de jeugdcommissie:
De J8 heeft de wedstrijd tegen 't Slot uit Zeist winnend afgesloten met een 5-3 winst. Gefeliciteerd allemaal.

Reageer op dit bericht (“BVA J8 verliest helaas ook de 5de wedstrijd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)