Badminton Vereniging Almere

Toptrainer voor de recreanten

Onze vereniging kent zo'n 20 trainers waarvan er 3 specifiek voor de recreanten zijn. René Jonker op de maandagavond, Mariska Staats voor de woensdagochtend en Sandra Janz voor de vrijdagavond. We hopen René snel weer te verwelkomen maar gelukkig neemt Sandra voorlopig de trainingen op de maandagavond over. Maar ook Sandra is wel eens verhinderd en dus is er vervanging geregeld.

Raggers

Niemand minder dan Erik Staats was bereid de training van de recreanten op deze avond te verzorgen. Als trainer van AviAir Almere, dat uitkomt in de landelijke eredivisie, is Erik een echte toptrainer. Om 20.00 verliet hij zijn pupillen van team 1 om zijn kennis over te brengen op de beginnende recreanten. Team 1 bleef wel in goede handen bij Joris van Soerland.

recreanten

Op de vrijdagavond worden in het eerste uur de basistechnieken bijgebracht voor de beginnende badmintonners. Ook zijn deelnemers van de Albert Heijn sportactie van de partij.

recreant

De leergierige recreanten, maar ook Erik, hadden er veel plezier in.

trainers

Vaste assistenttrainer voor de vrijdagavond, Pjotr Odijk, was ook weer van de partij.

Volgende week gaat Erik zijn team verder klaarstomen voor de wedstrijden in de kampioenspoule met als inzet een plek in de finale om het landskampioenschap. De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 9 december om 14.00 uur in sporthal Raggers tegen DKC uit Den Haag.

Haje

Reageer op dit bericht (“Toptrainer voor de recreanten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)