Badminton Vereniging Almere

Verslag Victor Almere 3 tegen TFS Barendrecht 2

Zaterdagavond 11 november stond de uitwedstrijd tegen TFS Barendecht op het programma. We startten deze keer (wederom) niet met ons volledige team. Nadie kwam ons dit weekend gelukkig versterken. Mark was verhinderd en Deborah en Georgy zijn helaas nog geblesseerd, maar waren wel actief met aanmoedigen en zelfs daarbij voelen zij elkaar goed aan.

De herendubbel was een korte wedstrijd door opgave van de tegenstander in de eerste game in verband met een blessure. De dames verloren tijdens de dubbel de eerste set, maar bleven doorvechten en wonnen de wedstrijd knap in 3 sets.

Drie van de 4 singels werden door Almere gewonnen. Dit betekende een tussenstand van 5-1 voor Almere. Amy en Jasper lukte het helaas niet om de mix naar zich toe te trekken. Nadie en Dennis wisten in de 3e set een 15-10 achterstand weg te werken en wonnen uiteindelijk de wedstrijd door hard te blijven werken.

Dit betekende een overwinning van 6-2 voor Almere en hier mocht de junior van het team voor tekenen!

Na de verwennerij van de tegenstanders (chocoladetaart, appelflappen en bittergarnituur) vertrokken wij richting huis. Volgend weekend staat er weer een uitwedstrijd tegen De Zwaluwen uit Prinsenbeek voor ons op het programma.