Badminton Vereniging Almere

Felicitaties aan kampioenen

Dit weekend is de laatste speelronde van de reguliere competitie gespeeld, en kunnen we de balans opmaken van de poulestanden van onze senioren teams. We hebben dit jaar weer een paar kersverse kampioenen in ons midden, en deze feliciteren we graag van harte met hun geweldige prestaties!

Victor Almere 3

Ondanks dat er voor dit team nog 1 wedstrijd op het programma staat in de competitie, zijn ze voor de concurrentie al niet meer in te halen. Met 91 punten uit 17 wedstrijden staan ze riant aan de leiding van de Eerste Divisie, afdeling 2. Dennis, Jasper, Mark, Amy, Deborah en Georgy zijn daarom dus nu al kampioen geworden!! Van harte gefeliciteerd.

Almere 8

Zoals we al hadden vermeld in onze nieuwsbrief van vorige week, is ons team 8 met Dtau, Denzell, Ashley en Kirsten kampioen geworden in de Derde Divisie afdeling 7. Het team stond al geruime tijd bovenaan en speelde zich vorige speelronde al veilig naar het kampioenschap. Door een ruime overwinning afgelopen weekend tegen Limes BC werd het kampioenschap nog extra glans gegeven. Met een voorsprong van 11 punten op nummer 2 Martinus/Gaasperdam mag team 8 zich terecht toppers noemen. Gefeliciteerd!

Almere 16

Afgelopen weekend is ook dit team toegevoegd aan het rijtje kampioenen in het seizoen 2017/2018. De spelers van team 16 zijn kampioen geworden in de Tweede klasse regio afdeling 5. De spelers Sander, Noah, Andrea, Iris en Anke wonnen dit weekend met maar liefst 0-8 uit bij Duinwijck. Hierdoor konden zij niet meer ingehaald worden door de nummer 2 't Vennewater. Met 79 punten uit 12 wedstrijden (helaas geen volle poule), en met maar 1 verloren wedstrijd, zijn ze meer dan terecht de kampioen van deze poule. Van harte!

Almere 17

Team 17, spelend in de Tweede Klasse regio afdeling 6, wist dit kunstje te evenaren. Anna, Priscilla, Amarante, Niels, Daan en de helaas in het seizoen uitgevallen Stephan Melein zorgden ervoor dat ze al voor de laatste speelronde kampioen werden. In totaal zijn er in de Tweede Klasse regio 2 kampioenen uit Almere! Dit weekend werd er gelijk gespeeld, maar de buit was een week eerder al binnen. Met 69 punten uit eveneens 12 wedstrijden hebben ze de voorsprong van 5 punten behouden ten opzichte van nummer 2 De Kwakel. Alle spelers gefeliciteerd!

De teams uitkomend in de regio competitie zijn door hun kampioenschap gekwalificeerd voor het Kampioenentoernooi, zaterdag 17 februari 2018 te Wormer. Wij wensen de teams alvast succes tijdens dit toernooi en hopelijk kronen zij zich tot regiokampioenen in hun klasse!

Wij zullen de teams uiteraard nog later in het seizoen opgepaste wijze in het zonnetje zetten voor hun mooie prestaties. Meer informatie volgt daarover later.

Reageer op dit bericht (“Felicitaties aan kampioenen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)