Badminton Vereniging Almere

Drie teams strijden dit weekend om de regiotitel Noord-Holland

Zaterdag 17 februari zullen een aantal “kampioenen teams” van onze vereniging de eer hoog houden bij de regiokampioenschappen Noord-Holland in Wormer. De winnaars van deze kampioenschappen zullen dan later dit seizoen de regio Noord-Holland vertegenwoordigen bij de nationale kampioenschappen.

Bij de senioren zullen team 16 en 17 de Almeerse eer hoog proberen te houden. Ze komen beiden uit in de 2e klasse. Team 16 speelt om 13:00 uur tegen ABC'14 team 3 en team 17 speelt om 10:00 uur tegen Huizen'96 team 3.
U kunt hen komend weekend aan komen moedigen in Sporthal Wormer, aan de Spatterstraat 21 te Wormer. Daarnaast komen de wedstrijden en uitslagen te staan op internet.
Klik op de volgende link voor de site:
Naast de twee seniorenteams hebben we ook een jeugdteam die de Almeerse kleuren gaat verdedigen. Dit betreft de J6 met als spelers: Fay Cornet, Elody Webbers, Martijn Roest en Finn Veltman. Zij spelen in de klasse J U19 - nylon tegen Hoornse J1 en Flinters J1.
Via onderstaande link kan iedereen hun verrichtingen volgen:

Het bestuur en alle leden van de vereniging wensen onze “kampioenen teams” veel succes !!

Reageer op dit bericht (“Drie teams strijden dit weekend om de regiotitel Noord-Holland ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)