Badminton Vereniging Almere

Almere J17 sluit seizoen in stijl af

In de reguliere competitie bleef Almere J17 14 wedstijden ongeslagen. Daarmee waren ze verzekerd van een plaats voor de Regionale Kampioenschappen Regio Teams Centrum in Amersfoort. De grote vraag was: zouden ongeslagen kunnen blijven en daarmee Regiokampioen worden? Aan steun was er geen gebrek: naast 5 ouders en een broer, waren ook een opa en oma zaterdag meegereisd.

J17 slaat in met begeleider en EJK-deelnemer Noah Haase

In poule A moest J17 het opnemen tegen Inside '82 J6 en GOVA J2. Een lastige klus: ook zij waren zonder maar één wedstrijd verloren te hebben naar Amersfoort afgereisd.
Hoewel ze goed weerstand boden, was tegenstaander Inside '82 J6 in de eerste wedstrijd ook qua leeftijd en lengte een maatje te groot voor J17: zij wonnen met 6-0.

Even bijkomen van de 1e wedstrijd

In de 2e wedstijd hervond J17 zich. De spannende partijen tegen GOVA J2 leverden mooie rallys op. Uiteindelijk trok J17 met 5-1 de winst naar zich toe.
Omdat Inside '82 J6 ook hun andere wedstrijd met winst had afgesloten, gingen zij als poulewinnaar door naar de finale, die zij uiteindelijk ook wonnen.

De wedstrijd tegen GOVA J2

Helaas werden ze dus geen Regiokampioen, maar wel gedeeld derde.
Daarmee sloten Jordy Haase, Nathan Kui en Rahul Rosiek, hun seizoen als De Dartelende Debutanten geheel in stijl af!
Zij bedanken alle trainers en ouders/begeleiders voor hun steun!

Reageer op dit bericht (“Almere J17 sluit seizoen in stijl af ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)