Badminton Vereniging Almere

Lieve clubgenoten, trainers en natuurlijk trouwe supporters

Helaas hebben we in 2018 de landstitel niet mee naar Almere kunnen nemen. We hebben er voor gevochten. We zijn op de ranglijst twee keer eerste geworden met meer dan 10 punten voorsprong. Helaas was Duinwijck in de finale te sterk.

Na de finale ben ik benaderd door een aantal clubs. Het is natuurlijk altijd leuk als clubs vragen of je misschien openstaat voor een overstap. Je merkt dan toch dat je gewaardeerd wordt. Ik ben in gesprek gegaan met Almere. Maar ook heb ik een gesprek gehad met Velo. Twee goede gesprekken. Twee clubs met ieder een andere ambitie. Ik begon de plus en min punten tegen elkaar af te wegen en te kijken wat mijn uiteindelijke doel is. Zelf wil ik onwijs graag tenminste één keer landskampioen zijn geworden in mijn badmintoncarrière. Een lastige keus stond mij dus te wachten. Blijf ik bij Almere en gaan we er weer een jaar voor vechten of stap ik over naar Velo voor nieuwe ervaringen. Dit is één van de meest lastige keuzes die ik heb moeten maken. Ik heb besloten om de overstap naar Velo te gaan doen. Ik hoop daar mijn kansen te krijgen en nieuwe ervaringen op te doen met mijn nieuwe team.

Jullie moeten wel weten dat ik het er heel moeilijk mee heb. Ik heb 5 jaar voor Almere gespeeld met heel veel plezier. Ik ben begeleid door top spelers en heb veel nieuwe vriendschappen gesloten. Toch is er één iemand die ik persoonlijk wil bedanken zonder andere mensen er te kort onder te doen.

Lieve Dave, ik kan je niet vaak genoeg zeggen hoe blij ik ben geweest dat jij in mijn team zat. Jij hebt mij als klein meisje opgevangen, getraind en ontwikkeld tot waar ik nu sta. Ik wil je nogmaals via deze weg bedanken voor alle moeite, geduld en inzet die je naar mij getoond hebt. Ik heb het erg gewaardeerd. X Tam.

Verder wil ik mijn overige teamgenoten bedanken voor de gezelligheid en vooral de leuke wedstrijden die ik met jullie heb mogen spelen. Natuurlijk mijn trainers die mij hebben begeleid, ontwikkeld en geholpen ook in moeilijke situaties. Ook moet ik Suzanne niet vergeten die mij geholpen heeft met het zoeken naar sponsoren.

Wie ik ook enorm wil bedanken zijn jullie; de trouwe supporters. De aanmoedigingen, het geschreeuw en het getrommel. In één woord “wauw”. Jullie staan met z’n allen achter team 1. Door jullie aanmoedigingen heb ik in de wedstrijden een hoger niveau gehaald. Samen met iedereen het punt gevierd. Dat vond ik echt geweldig. Blijf dat ook vooral doen. Het team waardeert dit heel erg!

Ik sluit nu 5 jaar spelen bij Almere af om een nieuw hoofdstuk te beginnen. Ik heb er onwijs veel zin in. Met toch gemengde gevoelens zeg ik jullie voor nu gedag. Wie weet tot over een paar jaar!!

Nogmaals bedankt lieve Almere voor alles!!
Tamara van der Hoeven

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Geert op 26-03-2018 om 12:48 uur

  Lieve Tamara. Ontzettend bedankt dat je bij Almere hebt gespeeld. Jammer dat je ons verlaat maar veel succes en al het beste gewenst.

 2. Arjan op 26-03-2018 om 12:56 uur

  Succes bij je nieuwe uitdaging Tamara!

 3. Cindy op 26-03-2018 om 16:52 uur

  Lieve Tamara,
  Heel veel succes bij je nieuwe club! Zet hem op daar (maar niet te veel hè ;) ) en houd vooral plezier in deze mooie sport. Ik hoop voor jou dat je het landskampioenschap nog eens zult behalen en daar dan door je supporters naartoe getrommeld en geschreeuwd zult worden. (Maar hey, Velo is geen Almere hè ;).)
  Succes en dankjewel voor al je mooie wedstrijden!

 4. Ingrid en Richard op 02-04-2018 om 13:51 uur

  Lieve Tamara,
  Jammer, maar een begrijpelijke keuze. Het is altijd een genot om je te zien spelen en dat verandert niet met een ander shirt! We zullen je dus blijven volgen en van je spel genieten als we je tegen komen in de competitie of op (inter)nationale toernooien.
  Veel succes in je (badminton)toekomst!

Reageer op dit bericht (“Lieve clubgenoten, trainers en natuurlijk trouwe supporters ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)