Badminton Vereniging Almere

30 jarig bestaan BV Almere!

Op 8 juni 2018 bestaat onze vereniging 30 jaar. Natuurlijk kunnen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom vieren we op 2 juni 2018 een klein feestje. Vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur hebben we enkele activiteiten en direct aansluitend zullen we samen het glas heffen op dit jubileum. In het onderstaand schema staan de activiteiten die we voor jullie gepland hebben.

Brushlettering

Caligrafie is mooi maar brush-lettering is weer een nieuwe dimensie. Tijdens deze workshop leer je kunstwerkjes te maken waar je nog heel lang plezier aan zult beleven.

Workshop wijnkennis

Niet echt een wijnproeverij, al wordt er wel een paar slokjes wijn geproefd hoor. Maar deze workshop is meer bedoeld om wat meer te weten te komen over de druif, de soorten wijn, hun karakteristieke smaak en nog veel meer kennis waardoor u op een gemiddelde verjaardag als sommelier versleten zal worden.

Boogschieten

Onder de professionele leiding van enkele boogschutters kunnen we kennis maken met de boogschietsport. Leer eens als een echte Robin Hood om te gaan met een boog, hoe kan je het beste de pijl in het blazoen schieten of sterker nog, in de roos.

Cajon – Djembe

Alles heeft een ritme, maar het klinkt mooier als je het allemaal gelijk doet. Toon je muzikale skills en kruip achter op een Cajon. In een (Djembe)sessie van een uur kunnen we laten zien dat je van een stelletje individualisten een hechte groep kunt maken en dat er dan iets moois ontstaat. Ondanks de serieuze noot zal er veel gelachen worden.

Reanimatieworkshop

Reanimatie is inmiddels niet meer uit onze samenleving weg te denken. Hoe mooi kan het zijn als je met jouw vaardigheden iemands leven kan redden.
Tijdens deze workshop maak je kennis met de laatste reanimatietechnieken en als er voldoende tijd is wordt ook de AED behandeld.

Fotoworkshop sportfotografie

Regelmatig staan er fotografen langs de badmintonbaan en proberen een kiekje voor later te schieten. Shit weer bewogen, weer niet scherp. Dit is helemaal niet vreemds want badminton is een van de snelste sporten ter wereld, dus om alles een beetje scherp op de gevoelige plaat te krijgen heb je maar een paar nuttige tips nodig. Deze tips worden tijdens deze workshop gegeven en tijdens de workshop gaan we meteen aan de slag voor het beste resultaat.

Fietspuzzeltocht

Wil je liever buiten zijn, lekker een stukje fietsen en ook nog toch met z’n allen bezig zijn, doe dan mee met de fietspuzzeltocht. Tijdens de tocht zal je opdrachten moeten vervullen, moet je foto’s maken en bovenal moet je de weg weten te vinden. Het is echt voor iedereen te doen, gezellig met een groepje de natuur in.

Training/Clinic team 1 (jeugd gaat voor)

We hebben spelers, en de trainer, van ons eigen vlaggenschip weten te strikken om een training te verzorgen. Ze zitten vol met tips en tricks om ook jou een betere badmintonner te maken Ooit al eens een game willen spelen tegen een van onze toppers. Het kan op deze middag.

Onderstaand het schema van de activiteiten waarvoor je kunt opgeven. Wij zullen de indeling maken op basis van binnenkomst en beschikbaarheid.

Opgeven is simpel; gebruik onderstaand formulier!

Aanmeldformulier jubileum

We gaan proberen zoveel mogelijk leden, zoveel mogelijk activiteiten te laten doen. Let op dat er in je opgave geen overlap in tijden zitten. Dan zullen we de laatste voorkeur moeten strepen.

Geef je zo snel mogelijk op want vol is vol.

Reageer op dit bericht (“30 jarig bestaan BV Almere! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)