Badminton Vereniging Almere

ALV afgelopen maandagavond

Op maandag 11 juni 2018 was het weer zover, de voorjaars-ALV werd gehouden in Sporthal Raggers. In relatie tot hoe groot onze vereniging is, waren er toch wel weinig leden aanwezig. Uiteindelijk hadden vier leden de moeite genomen om de vergadering te bezoeken. De belangrijkste agendapunten tijdens deze vergadering waren de begroting voor het seizoen 2018/2019 en de (her)verkiezing van diverse bestuursleden.

De aanwezigen bij de vergadering konden zich vinden in de begroting voor het komend seizoen en de bestuursleden werden herkozen en gekozen.

De huidige samenstelling van het bestuur is als volgt

Voorzitter Henk Staats
Secretaris Shanice van Stenus
Penningmeester Richard Schrijer
Voorzitter Jeugdcommissie Alexander Witsel
Voorzitter Recreantencommissie Geert Berghuis
Voorzitter Sporttechnische commissie Stephan Melein
Voorzitter Topsportcommissie Bas van Os
Voorzitter Wedstrijdcommissie Arjan Rodenburg

Daarnaast is de samenstelling van de kascommissie 2017/2018 besproken en hierbij doen wij een oproep naar al onze leden: wij zijn nog op zoek naar een kascommissielid! Tom van Groenigen, één van de aanwezige leden tijdens de ALV, heeft zich al aangeboden voor deze functie, maar we zoeken nu iemand die dit samen met Tom kan bewerkstelligen.
Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn over deze functie dan kan je altijd contact opzoeken met één van de bestuursleden.

Reageer op dit bericht (“ALV afgelopen maandagavond ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)