Badminton Vereniging Almere

2018 Victor Zomerweek Dag 5

Dag 5 alweer de laatste dag van de zomerweek! We starten dag natuurlijk met een warming up, maar dit keer een memory warming up. Dit is een warming up waar je kaartjes moet omdraaien. De groep werd verdeeld in 4 teams waarna men in tweetallen ging werken om zo snel mogelijk de kaartjes om te draaien.

Toen iedereen warm was werd er ingeslagen en konden we daarna rustig beginnen met een blokje techniek. De groep van Jasper ging aan de slag met schijn techniek en de groep van Alexander ging aan de slag met aanvallende service verdediging.
Hierna was het tijd voor een tussendoortje om weer vol energie verder te gaan.

De kinderen gingen verder met het toepassen van wat ze hiervoor hadden geleerd. Ze lieten veel progressie zien en iedereen deed hard zijn best.

Voor de lunchpauze was er nog even tijd voor spelletjes waarna we allemaal konden genieten van de ‘gezonde’ lunch, patat en frikandellen, maar dit was wel verdiend na al dat harde werken.

Maar er moest ook voor het middag programma hard gewerkt gaan worden, namelijk de kinderen kregen van Sander Kikkert een bootcamp. Eerst nam Sander de kinderen mee naar buiten waar ze diverse fysieke oefeningen hebben gedaan zoals de brug op en afsprinten. Toen het buiten programma klaar was ging men naar binnen waar Sander verder ging met diverse krachtoefeningen. Iedereen vond het wel zwaar maar iedereen deed zijn best om alles vol te houden.
Hierna hadden de kinderen dan ook een wel een welverdiende pauze.

Om de laatste dag af te sluiten eindigde we met een variatie van spelletjes waar iedereen nog zijn laatste energie kwijt kon.
Om toch de spierpijn te voorkomen moest de dag worden afgesloten met goed rekken en strekken. Hierna werden de winnaars van de dag worden gekozen en dat werden nathan en tieme, gefeliciteerd!
En voor we het wisten was de zomerweek voorbij!

WrOBEtF3LnM
2018 Victor zomerweek Dag 5 Rekken en strekken

Ik wil graag namens de spelers en de trainers alle ouders bedanken voor de hulp met het eten.
En ik denk dat ik spreek namens alle trainers dat we de spelers willen bedanken voor hun inzet, enthousiasme en doorzettingsvermogen, echt super!

Namens alle trainers alvast een mooi badminton seizoen, en we zien jullie graag volgend jaar terug bij de zomerweek 2019!!!!!!

Reageer op dit bericht (“2018 Victor Zomerweek Dag 5 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)