Badminton Vereniging Almere

Beide Victorteams spelen komende zondag

Victor Almere-2 speelt komende zondag 23 september 2018 om 14.00 uur uit tegen BCH-1 uit Den Bosch.

De Almeerders staan tweede in de eerste divisie afdeling 1 met 14 punten. Koploper is Duinwijck-3 dat één punt meer heeft. BCH staat derde met 13 punten en er is dus echt sprake van een topwedstrijd in de eerste divisie.

Victor

Victor Almere 3 speelt ook komende zondag, maar dan thuis in Sporthal Raggers om 13.30 uur tegen het Groningse Amor-1. De Almeerders hebben slechts één wedstrijd gespeeld door een misverstand bij BNL. Wel mag duidelijk zijn dat Amor altijd een zeer geduchte tegenstander is. De wedstrijd zal daardoor bij voorbaat het aanzien meer dan waard zijn zondag in Sporthal Raggers.

raggers

Reageer op dit bericht (“Beide Victorteams spelen komende zondag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)