Badminton Vereniging Almere

Beide Victorteams winnen

Victor Almere-2, uitkomend in de eerste divisie afdeling 1, heeft zaterdagavond 8 september 2018 thuis in Sporthal Raggers met 7-1 gewonnen van BC Trilan uit het Limburgse Landgraaf. Een prima start van het begin van de competitie voor de Almeerders. Alleen het damesdubbbel van Gita Djajawasito en Sabine de Wit ging verloren.

Victor Almere-3 speelde in de eerste divisie afdeling 2 ook thuis in Sporthal Raggers en won eveneens. Weliswaar niet met de grote cijfers zoals Victor Almere-2, maar het werd voor de Almeerders tegen het Haagse DKC-2 een 5-3 overwinning. Opmerkelijk was dat Rosalie Teuben en Judith van Cruchten in hun singles en samen in het damesdubbel, niet tot winst kwamen.

Reageer op dit bericht (“Beide Victorteams winnen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)