Badminton Vereniging Almere

Beide Victorteams spelen uit

Victor Almere-2, koploper in de eerste divisie afdeling 1, speelt zondagmiddag 18 november om 13.00 uur uit tegen BC Trilan uit het Limburgse Landgraaf. De landgravers hebben 21 punten uit acht wedstrijden en staan op de achtste plaats. De Almeerders hebben 47 punten uit eveneens acht wedstrijden.

Victor Almere-3 speelt zaterdagmiddag 17 november om 14.30 uur uit tegen het Haagse DKC-2, Beiden teams hebben 39 punten en staan op de vierde en vijfde plaats in de eerste divisie afdeling 2. Opvallend in deze poule is dat de koplopers Duinwijck-2 en Drop Shot-1 41 punten hebben. Minieme verschillen dus in deze poule en er is dus nog van alles mogelijk, temeer daar Duinwijck en Drop Shot nog eens tegen elkaar spelen.

Reageer op dit bericht (“Beide Victorteams spelen uit ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)