Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-2 thuis tegen De Zwaluwen-1 en Victor Almere-3 uit tegen BC Drop Shot-1

Victor Almere-2 speelt zaterdagavond 3 november thuis in Sporthal Raggers tegen BC De Zwaluwen-1. De Almeerders zijn koploper in de eerste divisie afdeling 1 met 40 punten uit zeven wedstrijden. De Zwaluwen 22 punten uit zes wedstrijden. Victor-2 staat zes punten voor op Duinwijck-3 dat tweede staat op de ranglijst.

Victor

Victor Almere-3 heeft zaterdag om 18.00 uur een zware uitwedstrijd tegen het Haagse Drop Shot voor de boeg. De Almeerders staan tweede in de eerste divisie afdeling 2 met 32 punten en dat is drie punten achter de nummer één Duinwijck-2.

Drop Shot heeft 31 punten en staat op een vijfde plaats, een puntje minder dus dan Victor-3. Wordt dus een pittige wedstrijd voor de Almeerders.

raggers

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-2 thuis tegen De Zwaluwen-1 en Victor Almere-3 uit tegen BC Drop Shot-1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)