Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-2 uit, Victor Almere-3 thuis

De koploper in de eerste divisie afdeling 1,Victor Almere-2 speelt zaterdagavond 15 december 2018 uit tegen BC Duinwijck-3. De Almeerders hebben 66 punten uit elf wedstrijden en de Haarlemmers staan derde met 52 punten uit tien wedstrijden. Dat wordt vast een spannende wedstrijd in Haarlem.

In de eerste divisie afdeling 2 staat Victor Almere-3 met 49 punten uit twaalf wedstrijden op de vierde plaats. Tegenstander komende zaterdagavond om 19.00 uur in Sporthal Raggers is de Hoornse-2 en die staan met 44 punten op de achtste plaats, slechts vijf punten minder dan de Almeerders. Komt dat zien zou ik zeggen!

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-2 uit, Victor Almere-3 thuis ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)