Badminton Vereniging Almere

Winst voor Victor-2 en een gelijkspel voor Victor-3

Zaterdagavond 1 december 2018 won Victor Almere-2 thuis in Sporthal Raggers met 7-1 van Asterix-1. De uitwedstrijd was in de eerste helft van de competitie ook al met 7-1 gewonnen door de Almeerders die fier aan de leiding gaan in de eerste divisie afdeling 1 met 60 punten uit tien wedstrijden.

Het enige verliespunt kwam van invalster Mijntje Holstege die in twee games haar single nipt verloor, maar wel een uitstekende wedstrijd speelde.

Victor Almere-3 speelde zaterdagavond uit gelijk tegen TFS Barendrecht en de Almeerders hebben zo ongeveer patent op een gelijkspel. Victor-3 staat met 45 punten uit elf wedstrijden op een vierde plaats. Koploper Drop Shot heeft er 54 en raakt aardig uit zicht en lijkt op promotie af te stevenen.

Reageer op dit bericht (“Winst voor Victor-2 en een gelijkspel voor Victor-3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)