Badminton Vereniging Almere

Loodzwaar dubbelweekend voor AviAir Almere

AviAir Almere wacht een loodzwaar dubbelweekend. Zaterdagavond 5 januari 2019 speelt AviAir thuis in Sporthal Raggers om 19.00 uur tegen Le Credit Sportif Velo en op zondagmiddag 6 januari 2019 om 15.00 uur uit tegen de koploper in de kampioenspoule, BC Duinwijck (20 punten uit drie wedstrijden).

De Almeerders staan derde met 16 punten, één punt minder dan DKC, en Le Credit Sportif Velo staat vierde met 15 punten. Hoorn sluit de rij met 9 punten en heeft bovendien vier wedstrijden gespeeld.

De wedstrijden dit weekend zijn

Zaterdag DKC - Duinwijck
Zaterdag AviAir Almere - Le Credit Sportif Velo
Zondag Hoorn - DKC
Zondag Duinwijck - AviAir Almere

De strijd om de felbegeerde play-offplekken, de tweede en derde plaats in de kampioenspoule, ligt nog helemaal open en na dit weekend zal er ongetwijfeld meer duidelijkheid komen. AviAir kan een steuntje in de rug van de supporters in dit eerste weekend van 2019 heel goed gebruiken en de spelers en de begeleiders van AviAIr hopen op een grote opkomst van de supporters!

Reageer op dit bericht (“Loodzwaar dubbelweekend voor AviAir Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)