Badminton Vereniging Almere

Mahmoud blijft bij BV Almere

Badmintonner Aram Mahmoud speelt ook volgend seizoen bij BV Almere. Mahmoud stond in de belangstelling van verschillende topteams, maar hij kiest ervoor om te blijven spelen in Almere. Naar eigen zeggen maakte hij de afgelopen jaren een goede ontwikkeling door bij de eredivisieclub.

Mahmoud vluchtte een paar jaar geleden voor de oorlog in Syrië en kwam in een asielzoekerscentrum in Nederland. Daar werd zijn badmintontalent herkend, waarna hij mocht meetrainen met de Nederlandse bondscoach. Het deed BV Almere besluiten om Mahmoud in 2015 uit te nodigen om lid te worden van de club.

Zie verder Omroep Flevoland

Reageer op dit bericht (“Mahmoud blijft bij BV Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)