Badminton Vereniging Almere

Schrijf je in voor het FIFA-19 toernooi

Na het succes van de vorige edities van het FIFA toernooi, met een hoge opkomst, veel gezelligheid en strijd, bieden we binnenkort weer de kans om te strijden voor de titel FIFA 19 kampioen van BV Almere. Op 8 maart 2019 om 20:30 uur start een nieuw FIFA toernooi in de kantine van Sportcomplex Raggers.

Toernooi opzet

We kiezen dit jaar voor dezelfde opzet als de vorige editie. De wedstrijden worden 2 vs 2 gespeeld, maar iedereen schrijft zich individueel in als deelnemer. Elke ronde wordt er middels loting bepaald wie je partner en tegenstander is, en welke voetbalteams er tegen elkaar spelen.

Uitleg spel

Heb je het spel nog nooit gespeeld? Geen probleem; om 20:00 uur zorgen we voor een speed clinic om de knoppen van het spel uit te leggen. Deelname aan het toernooi is voor leden van de Badminton Vereniging Almere. Ieder lid van de vereniging mag één introducee meenemen. Mocht je meer introducees mee willen nemen, neem even contact op met Joost Berkelmans (joost.w.b@gmail.com), Arjan Rodenburg (arjan.rodenburg@bvalmere.nl) of Rick Blok (ricblok@gmail.com).

Console

Voor het toernooi is gekozen om gebruik te maken van de PS4. Wij hebben zelf niet genoeg consoles en controllers, daarom is de vraag of degene die een PS4 en/of FIFA 19 en/of controllers hebben om deze ook beschikbaar willen stellen voor deze avond. Geef even aan bij het inschrijfformulier of dit mogelijk is.

Aangezien het toernooi voor alle leden open is om in te schrijven, moet er wel rekening mee worden gehouden dat we pas om 20:30 uur beginnen. Wij verwachten dat het toernooi nog niet klaar zal zijn wanneer de meeste van onze jeugdleden al op bed horen te liggen. Bij de inschrijving van jeugd onder de 16 jaar willen we daarom graag toestemming van de ouders.

Om de snelheid in het toernooi te houden, vragen wij of iedere deelnemer op tijd aanwezig kan zijn. Om 20:30 uur willen wij starten met de eerste wedstrijden, dit betekent dat de loting rond 20:20 uur plaatsvindt.

Inschrijving

Inschrijven kan via onderstaand formulier. De inschrijfkosten voor dit leuke toernooi zijn 5 Euro p.p. die je dient te betalen bij Joost, Arjan of Rick bij de start van het toernooi. Mocht je nog vragen hebben mail ons gerust.

Inschrijfformulier BVA FIFA 19 toernooi

Ik neem een PS4 mee
Ik neem een PS4 controller mee
Ik neem FIFA 19 voor PS4 mee

Reageer op dit bericht (“Schrijf je in voor het FIFA-19 toernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)