Badminton Vereniging Almere

Winst voor Victor-2, gelijkspel voor Victor-3

Afgelopen zaterdag 12 januari heeft Victor Almere-2 de uitwedstrijd tegen Amersfoort-2 met een mooie uitslag van 6-2 tot een goed einde gebracht. De Almeerders blijven aan kop in de eerste divisie afdeling 1 met 83 punten uit 14 wedstrijden. Velo-2, de nummer twee, won eveneens met 6-2 van Trilan en heeft acht punten minder, maar ook een wedstrijd minder gespeeld.

Komende zondag 20 januari spelen de Almeerders thuis in Sporthal Raggers om 13.30 uur tegen Velo=2! Een topwedstrijd derhalve in de eerste divisie.

Victor Almere-3 speelde zaterdagavond 4-4 tegen Amersfoort-3. Komend weekend spelen de Almeerders zaterdag 19 januari 2019 om 14.30 uur uit tegen Velo-3, de rode lantaarndrager in de eerste divisie afdeling-2. Bij winst kunnen de Almeerders nog een plaats klimmen op de ranglijst.

Reageer op dit bericht (“Winst voor Victor-2, gelijkspel voor Victor-3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)