Badminton Vereniging Almere

BV Almere heeft vertrouwen in Kirsten de Wit

De afgelopen periode heeft u al kunnen lezen dat we druk bezig zijn geweest met het vastleggen van de talenten van de toekomst. Ook Kirsten de Wit hoort hierbij. Met slechts 14 jaar oud, heeft Kirsten dit seizoen al haar debuut gemaakt in de eredivisie. Dit deed ze naar alle tevredenheid van de staf, zodoende werd er besloten om een langdurige samenwerking aan te gaan. Hieronder stelt Kirsten zich aan u voor:

Ik ben Kirsten de Wit en kom uit Bunschoten-Spakenburg. Ik ben op 7-jarige leeftijd gestart bij badmintonclub de Sjeve Sjuttel in Bunschoten en speelde vanaf mijn 8ste bij BAN in Amersfoort. Nadat ik op 12-jarige leeftijd in het eerste team van BAN vierde divisie had gespeeld moest ik gaan kiezen voor een andere club om door te blijven groeien.

Samen met ouders en mijn zus Sabine hebben we toen de keuze gemaakt voor Almere. Omdat ik in de Nationale Jeugdselectie U15 zat kon ik daarom trainen bij het RTC in Almere en Sabine kon gaan trainen bij de BTF. Daarom zit ik nu al 2 jaar in Almere op school, train ik in de topsporthal bij Dicky Palyama en Max Sibbald en speel ik competitie bij BV Almere.
In september mocht ik al op 14-jarige leeftijd mijn debuut maken voor het eerste team van Almere tijdens de kick-off en heb ik nog 2 keer mogen invallen. Ik hoop nog veel wedstijden in het eerste te mogen spelen in de toekomst en een keer kampioen van Nederland te worden.

Ik ben blij dat BV Almere veel vertrouwen in mij heeft.

Ook nu is de technische staf weer in haar nopjes met de samenwerking met Kirsten. We verheugen ons op de mooie wedstrijden van Kirsten en we wensen haar heel veel succes toe!

Reageer op dit bericht (“BV Almere heeft vertrouwen in Kirsten de Wit ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)