Badminton Vereniging Almere

Dennis Koppen in AviAir Almere

Dennis Koppen wordt het nieuwe gezicht bij AviAir Almere. Het talent wat afgelopen oktober nog deelnam aan de Jeugd Olympische Spelen, heeft zichzelf in de kijker gespeeld toen hij de geblesseerde Sebastiaan Li verving in het eerste team. Hieronder stelt hij zich voor aan het publiek.

Mijn naam is Dennis Koppen en ik ben 18 jaar. Ik zit nu in mijn laatste jaar van MBO Applicatie Ontwikkeling niveau 4 op het ROC in Almere Buiten. Ik speel al 6 jaar seniorencompetitie bij BV Almere, waarbij ik vorig jaar 1e divisie heb gespeeld en dit jaar bij de 1e divisie ben begonnen, maar daarna ben doorgeschoven naar de eredivisie. Ik train drie avonden bij de club samen met team 1,2 en 3. Daarnaast train ik elke ochtend bij de BTF Elite en Academy. Ook doe ik nog 2/3 keer per week krachttraining. Tot afgelopen december maakte ik deel uit van de Nationale Jeugdselectie en ben naar veel grote toernooien geweest. Bijvoorbeeld de Jeugd Olympische Spelen. Hiervoor heb ik een tweejarig kwalificatietraject gevolgd. Twee jaar lang, één doel. Ups en downs, maar voornamelijk leerzaam en leuk.

Ik ben 2 jaar terug samen met mijn broer naar Almere verhuisd waardoor ik nog meer in Almere kon trainen en waar ik de begeleiding krijg om door te groeien. Niet alleen in badminton maar ook in de zaken eromheen op maatschappelijk gebied. Ik ben heel blij dat ik hier wegens omstandigheden terecht ben gekomen, dit had anders nooit gelukt. Heel blij ben ik ook met het vertrouwen dat BV Almere naar mij uitspreekt door mij een vijfjarig contract aan te bieden.

De technische staf prijst zich zeer gelukkig met Dennis Koppen in haar gelederen. Dennis is een leergierige badmintonner, waarbij nog heel wat groei zit. We gaan samen proberen die groei te realiseren en om te zetten in successen voor AviAir Almere. Veel succes Dennis!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Cobi Koppen op 10-02-2019 om 22:54 uur

    Heel veel succes Dennis.

  2. Arjan op 11-02-2019 om 15:27 uur

    Gefeliciteerd Dennis!!

Reageer op dit bericht (“Dennis Koppen in AviAir Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)