Badminton Vereniging Almere

Contract getekend door Diede

Diede Odijk is kind aan huis bij BV Almere. Vader Eddy is al jaren lid en trainer, en ook broers Koen (gestopt), Roel (team 17) en Pjotr (team 8) zijn lid (geweest) van de vereniging. Voorlopig gaat Diede hier ook niet weg. Het jonge Almeerse talent tekent voor vijf seizoenen bij BVA. Ze stelt zichzelf graag aan u voor.

Mijn naam is Diede Odijk en ik ben 15 jaar. Ik zit in het 4e jaar van de HAVO op het Helen Parkhurst. Na de HAVO wil ik graag de opleiding Voeding en Diëtetiek gaan volgen. Ik speel al 8 jaar bij BV Almere, nu voor het 3e jaar bij de senioren.
Via de BTF opleiding (topjunior, de badmintonschool en de academy) ben ik geselecteerd geworden voor de nationale selectie, waar ik nu alweer 2 jaar deel van uitmaak. Op dit moment train ik 4 keer in de week bij het RTC Almere en op de woensdagmiddag op Papendal. Verder train ik ook nog 2 keer bij de club (als ik niet teveel huiswerk heb) en sinds kort heb ik ook nog een privé training. Om heel te blijven doe ik ook nog 2 keer per week aan krachttraining. U ziet wel veel tijd voor hobby's is er niet over.

Diede heeft dit seizoen al mogen invallen in de 1e en eredivisie en dat deed zij zeer naar wens van de technische staf. Diede, gefeliciteerd met je contract, op naar vele successen samen!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 08-02-2019 om 11:47 uur

    Goed gedaan, Diede!

Reageer op dit bericht (“Contract getekend door Diede ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)