Badminton Vereniging Almere

Nieuwe trainer/coach voor AviAir Almere

Na negen jaar van vaste waarde te zijn geweest als speler van het eerste team van de BVA, heeft Dave Khodabux besloten een punt te zetten achter zijn spelerscarrière. Zijn laatste wedstrijd als vaste kracht heeft hij afgelopen januari gespeeld tegen Duinwijck. Met zijn 33 jaar, wordt het tijd om het stokje over te dragen.

Echter waar het ene stokje wordt overgedragen aan een ander, pakt Dave ook een nieuw stokje aan. Dave wordt met ingang van het nieuwe seizoen 2019/2020 de trainer/coach van AviAir Almere. Als opvolger van Erik Staats zal hij verantwoordelijk worden voor de training en coaching van het eerste team.

Wij zijn erg blij dat we in Dave de opvolger van Erik hebben gevonden: hij loopt al lang mee bij de vereniging en het team en de huidige spelers hebben er vertrouwen in dat Dave van toegevoegde waarde is voor het team. Zo heeft hij het afgelopen seizoen al een dubbelrol gehad, want naast het spelen van zijn wedstrijden, verzorgde hij naast Erik al de coaching na het stoppen van Joris van Soerland vorig seizoen.

Dave is erg blij met zijn nieuwe functie en heeft er heel veel zin in: 'Met zo een getalenteerde groep en jonge talenten die er aan zitten te komen in de nabije toekomst, moeten we als vereniging in onze handen knijpen. Bijna iedereen is bij de BVA opgeleid en het groepsgevoel is groot. Aan mij de taak om hier in de komende drie jaar alles uit te halen met wie weet een keer die felbegeerde landstitel. Ik heb er zin in!'

De technische staf wenst Dave heel veel succes in zijn nieuwe functie bij de club!

Tot nu toe 9 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 16-03-2019 om 10:38 uur

  Veel succes Dave!

 2. Vincent Festen op 16-03-2019 om 12:06 uur

  Dave, Heel veel succes.

 3. Geert Berghuis op 16-03-2019 om 12:40 uur

  Prima opvolger voor Erik.

 4. Teus op 16-03-2019 om 16:07 uur

  Succes gozer

 5. Erik op 17-03-2019 om 11:48 uur

  Succes Dave

 6. Erik Staats op 17-03-2019 om 16:36 uur

  Goede ontwikkeling! Niet alleen talenten stromen door, maar ook spelers groeien naar een rol als trainer bij onze mooie vereniging. Veel succes Dave en geniet van de reis met team 1!

 7. Jan Scheffer op 18-03-2019 om 09:59 uur

  Gefeliciteerd Dave met deze mooie job! Veel succes !

 8. Ernst op 18-03-2019 om 18:44 uur

  Gefeliciteerd Dave

 9. Yvonne Sie op 18-03-2019 om 22:11 uur

  Heel veel succes Dave! You can do it!

Reageer op dit bericht (“Nieuwe trainer/coach voor AviAir Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)